Avís legal

El domini assessorialajusticia.com és propietat de Sílvia Vendrell Lajusticia

Assessoria Lajusticia
Sílvia Vendrell Lajusticia
NIF: 38110482B
Rbla. Sant Francesc 23, 2-C
08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona – Espanya
>Tel. +34 938 176 639
Fax +34 938 176 639
info@assesorialajusticia.com

Informació i continguts de la web

El contingut de la web assessorialajusticia.com, podrà ser modificat o canviat en qualsevol moment sense necessitat d’avís previ.

Drets de propietat intel·lectual i industral

Sílvia Vendrell Lajusticia és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial d’aquesta pàgina web. Aquests drets protegeixen els dissenys gràfics, el codi font de programació i la resta d’elements de la web. Queden expressament exclosos els programes informàtics que mitjançant la web es poden obtenir o de la informació que s’enllaça a webs externes a Assessorialajusticia.com.

S’autoritza l’activitat de descàrrega i emmagatzematge en el disc dur de l’usuari de la web de la informació continguda i que és propietat de Sílvia Vendrell Lajusticia sempre que aquesta no es modifiqui, distribueixi, reutilitzi, copi (sigui quin sigui el mitjà), plagi, etc. per a fins de caràcter públic o comercial sense l’autorització per escrit de Sílvia Vendrell Lajusticia.

Les actuacions que vulnerin les disposicions anteriorment descrites poden constituir un delicte contra els drets de la propietat intel·lectual i industrial protegits per la Llei de la Propietat Intel·lectual donant lloc a delictes tipificats en el vigent Codi Penal.

Sílvia Vendrell Lajusticia en cap cas serà responsable de les possibles infraccions que en matèria de propietat intel·lectual o industrial pogués cometre qualsevol usuari de la web.

Enllaços a altres pàgines

Assessorialajusticia.com propietat de Sílvia Vendrell Lajusticia proporciona l’accés a altres llocs web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d’informar de l’existència d’altres fonts d’informació a Internet. Sílvia Vendrell Lajusticia no és responsable ni del contingut d’aquestes webs ni del resultat obtingut per l’usuari que hi accedeix. La única responsabilitat de Sílvia Vendrell Lajusticia és assegurar-se que aquests enllaços funcionin correctament.


© 2021 Assessoria Lajusticia - Contacta - Avís legal - Protecció de dades - Disseny web